Pc-versie van Game Pass krijgt ook nieuwe games

Geplaatst: 23 oktober 2019 om 08:02Aangepast: 3 februari 2023 om 12:59
Naast de Xbox Game Pass is ook er sinds juni ook sprake van een speciale Game Pass voor de pc. Het Twitter-account van Xbox Game Pass For Pc heeft een aantal nieuwe games voor de pas href="https://twitter.com/XboxGamePassPC/status/1181955884680921088" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>onthuld</b></a>.

Aankomende periode verschijnen er zeven nieuwe games voor de pc Game Pass, net zoals het geval is bij de Xbox Game Pass. Er zit echter wel verschil in de te verschijnen games voor beide passen. Het Twitter-account van pc Game Pass heeft in een Tweet laten weten dat de volgende games onderweg zijn naar de pc-versie van de Game Pass.

Er komen wel een paar titels overeen met de Xbox-variant en lijsttrekker The Outer Worlds is hier (gelukkig) één van. Daarnaast vinden we ookLonely Mountains: Downhill en Minit terug in de lijst. In tegenstelling tot de Game Pass for Console zien we F1 2018, Stellaris en Saints Row IV als speelbare games terug in de lijst.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.