'Zelda: Wind Waker en Twilight Princess komen dit jaar naar Switch'

Geplaatst: 18 februari 2021 om 09:33Aangepast: 7 februari 2023 om 09:14
Zowel The Legend of Zelda: Wind Waker als The Legend of Zelda: Twilight Princess moeten later dit jaar op Nintendo Switch uitkomen, zo melden diverse insiders.

VGC-journalist en Yooka-Laylee-producent Andy Robinson meldde vannacht op Twitter dat beide games dit jaar naar de Switch komen. Hij zegt daar honderd procent zeker van te zijn. 

Ook Eurogamer-journalist Thom Phillips, die vaker Nintendo-informatie naar buiten lekt, hint naar iets soortgelijks. Op Twitter uitte iemand zijn teleurstelling in het feit dat Twilight Princess en Wind Waker niet voor Switch zijn aangekondigd tijdens de Direct-uitzending afgelopen avond, waarop Phillips antwoordde met: "Zie je over een paar maanden".

Tijdens de Direct-uitzending gisterenavond werd een HD-versie van Wii-game The Legend of Zelda: Skyward Sword aangekondigd voor de Switch. Het spel komt op 16 juli uit en het is voor het eerst dat de game op een andere console dan de Wii speelbaar is. 

Wind Waker verscheen oorspronkelijke op de GameCube en Twilight Princess op de GameCube en Wii, maar beide games hebben al een opgepoetste versie ontvangen op de Wii U. Mocht Nintendo werken aan Switch-versies, dan is het waarschijnlijk dat het om overzettingen van die opgepoetste Wii U-versies gaat.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.