YouTuber komt met peperduur maar bloedmooi boek vol Elden Ring-lore

Geplaatst: 11 juli om 15:17
Kun je niet genoeg krijgen van Elden Ring-lore en kun je flink in de buidel tasten? Dan komt er een nieuw boek aan dat je héél vet gaat vinden.

Het gaat om Grace Given: The Mythology of Elden Ring, gemaakt door de YouTuber SmoughTown. Hij timmert al een paar jaar flink aan de weg en pompt volle bak content over de lore die je kunt ontdekken in Elden Ring en diens dlc Shadow of the Erdtree. Momenteel heeft hij meer dan 230.000 abonnees.

Zijn boek, dat geen gelicentieerde uitgave is, telt meer dan vijfhonderd pagina’s en bevat artwork van verschillende fans uit zijn community. Het papier heeft gouden randen en het witte, leren bindwerk ziet er zwaar premium uit. Met ook nog een leren slipcase is het eindresultaat dus met recht oogstrelend te noemen, maar dat mag ook wel. Je moet namelijk 250 euro op tafel leggen om de goedkoopste versie te scoren.

View post on X

Wie helemaal all-out wil gaan kan ook een exemplaar van 700 euro kopen. Die categorie wordt in gelimiteerde oplage gemaakt en krijgt een extra poster. Mensen die nog wat verder willen gaan en bereid zijn om maar liefst 1000(!) euro neer te leggen, kunnen daarnaast ook nog hun naam terugvinden in de laatste bladzijden van het boek.

De PU-redacteur van dienst moet nog een beetje bijkomen van die krankzinnige prijzen, maar voor de aller- aller- maar dan ook allergrootste fans is een aankoop toch te rechtvaardigen. Het boek moet begin 2025 verschijnen.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.