Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation 5 en 4

Geplaatst: 15 juni 2022 om 04:45Aangepast: 2 februari 2023 om 16:52
De eind vorige week onthulde Team Ninja-game Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt niet alleen op Xbox en pc, maar ook op PlayStation-consoles.

Toen Wo Long: Fallen Dynasty afgelopen zondagavond tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase werd onthuld, was alleen bekend dat het spel naar pc, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass kwam. Inmiddels heeft uitgever Koei Tecmo echter aangegeven dat de game ook op PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnt.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. De game moet ergens in 2023 uitkomen. Hieronder is de onthullingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.