Gerucht: Watch Dogs 3- en Assassin's Creed-locaties gelekt

Geplaatst: 25 februari 2019 om 09:25Aangepast: 7 februari 2023 om 12:17
Er zijn geruchten verschenen die meerdere details onthullen over de volgende games in de Watch Dogs- en Assassin's Creed-franchises. Onder andere de locaties van beide spellen worden beschreven.

Een anonieme gebruiker heeft informatie geplaatst op het forum FireDen over Watch Dogs 3 en de volgende Assassin's Creed-game. De geruchten onthullen meerdere details over beide spellen.

Het bericht zegt dat Watch Dogs 3 kleine veranderingen gaat doorvoeren ten opzichte van de vorige games in de franchise en zich nog meer gaat richten op het hacken van mensen en de wereld om je heen. De speler beschikt over kleinere vuurwapens en messen, waardoor hij focus moet leggen op het gebruik van technologie om niet ontdekt te worden en vijanden uit te schakelen. Ook kan de speler kiezen om als een mannelijk of vrouwelijk personage te spelen.

Verder blijkt dat de derde Watch Dogs-game gaat plaatsvinden in Londen. De vorige twee delen in de serie speelden zich af in respectievelijk Chicago en San Francisco, waarin gedetailleerde werelden neergezet waren door ontwikkelaar Ubisoft Montreal. De verwachting is dus dat in Watch Dogs 3 bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace en de London Eye te zien zullen zijn. Het spel moet nog in 2019 uitkomen, wat eerdere geruchten dat Watch Dogs 3 een lancering op de volgende generatie consoles krijgt tegenspreekt.

-42288665

Naast Watch Dogs 3 is er ook informatie en een screenshot gedeeldvan de volgende Assassin's Creed, die de codenaam 'Legion' draagt. De geruchten zeggen dat het spel zich gaat afspelen in Rome, rond het jaar 193 na Christus. Deze periode markeert het einde van de heerschappij van Romeinse keizer Marcus Aurelius en staat bekend om het uitbreken van een burgeroorlog in het Romeinse Rijk.

Net als in Assassin's Creed Odyssey kan de speler in het volgende spel weer kiezen uit een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage. De personages heten mogelijk Cassius en Lucia en zijn nakomelingen van de gespeelde personages uit Assassin’s Creed Origins en Odyssey. Volgens de geruchten zal het volgende deel in de serie speelbaar zijn in 2020, wat mogelijk betekent dat de game op de volgende generatie consoles speelbaar is.

Ralph van DodewaardRedacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.