Vr-bril van Apple komt volgens geruchten in herfst van dit jaar uit

Geplaatst: 10 januari 2023 om 10:57Aangepast: 2 februari 2023 om 13:41
De vr/ar-bril van Apple komt volgens nieuwe geruchten in de herfst van dit jaar uit.

Dat claimt het over het algemeen betrouwbare Bloomberg. Er gaan al geruime tijd geruchten over de vr/ar-headset, die 'Reality Pro' zou gaan heten. Vorig jaar werden er nog handelsmerken voor Reality Pro en Reality One gevonden. De headset zou volgens geruchten tussen de 2000 en 3000 dollar gaan kosten vanwege de M2-chip en meer dan tien camera's in het apparaat.

Bloomberg claimt dat de headset al zo'n zeven jaar in ontwikkeling is en oorspronkelijk in 2019 uit had moeten komen. De onthulling van de headset zou ergens deze lente moeten plaatsvinden, nog voor diens jaarlijkse Worldwide Developers Conference in juni.

"Apple haalt op dit moment nog allerlei bugs uit het apparaat, waaronder de hardware, software en services, en is ook nog bezig met de manier waarop het gemarket en verkocht gaat worden. Het bedrijf ziet het apparaat als diens populaire nieuwe product voor dit jaar."

Eerder gaf Bloomberg al aan dat de vr-headset Apple's versie van de metaverse bevat. Wat de 3D-wereld die gebruikers kunnen verkennen precies inhoudt is nog niet duidelijk. Vooralsnog is echter nog niets van wat hierboven staat bevestigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.