Ubisoft gelooft dat Project Scarlett en PS5 een grote sprong vooruit zijn

Geplaatst: 24 juni 2019 om 10:34Aangepast: 7 februari 2023 om 15:44
Ubisoft vindt dat Project Scarlett en de PlayStation 5 een grote sprong vooruit zijn. Uitvoerend directeur Alain Corre kijkt ernaar uit om de nieuwe terreinen die de nieuwe ontwikkelingen die de consoles met zich meebrengen te verkennen.

Alain Corre, uitvoerend directeur van Ubisoft, geeft in een interview met Telegraph toe dat hij onzeker is hoe de community zal reageren op de PS5 en Scarlett, maar vind de beide consoles een grote stap vooruit. "Beide apparaten van Sony en Microsoft zijn een grote sprong", Aldus Corre. Dit vindt hij goed nieuws voor de game-ontwikkelaars. Ook vertelt Corre dat hij ernaar uitkijkt om de nieuwe terreinen die de nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen te verkennen.

Na het officieel onthullen van de nieuwe generatie console van Sony en Microsoft, is het speculeren al losgebarsten over welke console de volgende generatie gaat overheersen. De geruchten gaan dat de PS5 krachtiger is dan zijn concurrent, ondanks dat de beide bedrijven naast een paar details over de hardware, nog maar weinig concrete informatie naar buiten hebben gebracht.

Een paar dagen geleden heeft Platinum Games verklaard dat de laadsnelheid en de visuele prestaties erop vooruit gaan, maar dat er niks 'super innovatiefs of buitengewoon nieuws' op de nieuwe generatie zal verschijnen. Sony en Microsoft hebben nog geen duidelijke informatie vrijgegeven, maar het is aan te nemen dat verschillende game-ontwikkelaars zoals Ubisoft en Platinum Games weten waar ze het over hebben.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.