Tweede seizoen Peacemaker verschijnt na Superman: Legacy

Geplaatst: 9 september om 13:29
Peacemaker keert in de tweede helft van 2025 terug met het tweede seizoen. Op dat moment heb je nieuwe Superman-film van James Gunn waarschijnlijk al gezien.

Het was Gunn zelf die de releaseperiode bevestigde via social media. Op Threads werd hem door een fan gevraagd wanneer het tweede seizoen van Peacemaker verschijnt. “2025, na Superman”, is het kort maar krachtige antwoord. Gunn doelt op de film Superman: Legacy, die op 10 juli 2025 in de Nederlandse bioscopen moet draaien.

-LsMZgMMYRN6WL0PV9q4E4w

Verder is er nog weinig bekend over het tweede seizoen. Peacemaker (John Cena) zag je voor het eerst in Gunns Suicide Squad-film, waarna hij een eigen serie kreeg. Het eerste seizoen komt ook uit het brein van Gunn en richt zich op een nieuwe buitenaardse dreiging, die Peacemaker samen met een supergeheime taskforce het hoofd moet bieden. Het tweede seizoen zal nauwer verboden zijn met het overkoepelende DC-universum waar Gun momenteel aan werkt.

Peacemaker ontwikkelde zich na Suicide Squad tot een geliefd personage onder fans. Het eerste seizoen werd goed ontvangen en het personage verscheen eerder dit jaar als gastpersonage in Mortal Kombat 1. John Cena neemt de gastrol in de fighting game voor zijn rekening.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.