4 miljoen exemplaren van The Last of Us: Part 2 verkocht in eerste weekend

Geplaatst: 26 juni 2020 om 12:35Aangepast: 7 februari 2023 om 17:29
The Last of Us: Part 2 mag zich officieel de snelst verkochte PlayStation 4-exclusive noemen. De game is na release vorige week al miljoenen keren over de toonbank gegaan.

Sony maakt bekend dat er in totaal 4 miljoen exemplaren zijn verkocht in het openingsweekend dat eindige op 21 juni. De vorige recordhouder was Marvel's Spider-Man, met 3,3 miljoen verkochte exemplaren.

Op de PlayStation Blog bedankt Neil Druckmann de fans. “The Last of Us Part 2 is mogelijk gemaakt dankzij de inspanningen van de honderden getalenteerde en gepassioneerde ontwikkelaars hier bij Naughty Dog", schreef Druckmann. “We kunnen ons geen grotere eer voorstellen dan dezelfde passie te zien in de mensen die het spelen. Bedankt dat je ons hebt geholpen deze geweldige mijlpaal te bereiken”.

The Last of Us: Part 2 is nu uit op de PlayStation 4. Lees hier Eriks review over het langverwachte vervolg in de populaire serie.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.