The Last Of Us Part 1 Firefly Edition komt in Europa uit

Geplaatst: 22 december 2022 om 13:35Aangepast: 2 februari 2023 om 13:58
De Firefly Edition van The Last Of Us Part 1 komt volgend jaar ook in Europa uit.

Deze editie van de remake van The Last Of Us was voorheen enkel in de Verenigde Staten beschikbaar en komt op 26 januari uit in Europa. Het 110 euro kostende pakket bevat een downloadcode voor de game, een steelbook, vier comicboeken en enkele in-game items. Het is vanaf nu mogelijk om de editie te bestellen via PlayStation Direct.

The Last Of Us Part 1 is sinds 2 september uit op de PlayStation 5. De game is helemaal opnieuw opgebouwd, draait in 60 frames per seconde en heeft verbeterde AI. Op 3 maart 2023 komt de game ook naar pc. Het spel verschijnt dan op Steam en Epic Games Store.

De remake kreeg een 8,5 op Gamer.nl. "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.