Takeda komt op 23 juli naar Mortal Kombat 1

Geplaatst: 15 juli om 14:11
Takeda Takahashi, het laatste personage in het huidige dlc-pakket, komt op 23 juli naar Mortal Kombat 1. Naast Takeda verschijnt ook de Kameo-vechter Ferra.

De releasedatum werd aangekondigd met een nieuwe trailer, waarin je naast de reguliere moves ook een Fatality ziet van Takeda. Hij gaat tegenstanders te lijf met twee vlijmscherpe zwepen die uit zijn polsen komen. Ook heeft hij shurikens die in de grond gegooid kunnen worden, waarna ze exploderen.

Watch on YouTube

Takeda is het zesde en laatste personage dat als onderdeel van Kombat Pack 1 naar Mortal Kombat 1 komt. Onder andere Homelander, Omni-Man, Peacemaker en Ermac gingen hem voor. Wie NetherRealm Studios voor het volgende dlc-pakket in gedachten heeft, is nog niet bekend. Mogelijk maakt de studio daar komend weekend meer over bekend tijdens EVO, het grootste fighting gametoernooi ter wereld.

Mortal Kombat 1 is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, pc en Nintendo Switch.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.