Take-Two heeft domeinnaam voor GTA Vice City Online in het bezit

Geplaatst: 18 augustus 2020 om 05:06Aangepast: 3 februari 2023 om 09:27
Take-Two Interactive, het moederbedrijf van ontwikkelaar Rockstar Games, blijkt eigenaar te zijn van de domeinnaam GTA Vice City Online.

Op Reddit vond men de domeinnaam via Who.Is, een website waarop te lezen valt welke domeinnamen bezet zijn en welke bedrijven eigenaar zijn van de betreffende domeinnamen. Hoewel de domeinnaam al sinds 2009 in het bezit is van Take-Two, is het domein eerder dit jaar van een update voorzien, vlak voordat ook de domeinnaam gtavi.com van een update werd voorzien.

Hoewel dit vooralsnog niets bevestigt, speculeren fans door de vondst dat de aankomende Grand Theft Auto-game zich in Vice City gaat afspelen. Hier gaan al geruime tijd geruchten over, zeker nadat Liberty City en Los Santos in respectievelijk Grand Theft Auto 4 en 5 van een nieuw likje verf zijn voorzien.

Het is niet bekend wanneer een eventuele Grand Theft Auto 6 moet lanceren. Wel verschijnt volgend jaar Grand Theft Auto 5 op PlayStation 5 en Xbox Series X. Die game verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360 en PlayStation 3 en kwam later ook uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.