Stemacteur teast nieuw Destiny-project

Geplaatst: 18 mei 2020 om 11:53Aangepast: 7 februari 2023 om 17:16
Lance Reddick, de stem van Zavala in Destiny, zegt bezig te zijn met een nieuw project voor de franchise. Dit maakte hij bekend op Twitter.

Lance Reddick, de stem van Zavala, plaatste een tweet waarin hij een kleine rondleiding van zijn nieuwe studio gaf, die in zijn kledingkast is gemaakt. Reddick laat vervolgens weten dat hij iets aan het opnemen is voor Destiny! Omdat veel studio's op dit moment gesloten zijn door het coronavirus, moeten sommige acteurs een andere manier verzinnen om toch door te kunnen werken. Reddick heeft de oplossing gevonden in zijn kledingkast.

Waarschijnlijk heeft Reddick het over een nieuwe toevoeging aan Destiny 2, aangezien de tweet de hashtag van die game bevat. Verder laat Reddick niets los over de inhoud van zijn aankomende acteerwerk. De tweet is hieronder te bekijken.

Er bestaat ook een kans dat Reddick bezig is met Destiny 3. Er gaan al lange tijd geruchten rond dat het derde deel in de franchise in ontwikkeling is. Volgens het laatste gerucht zijnChicago, Europa en Venus een aantal locaties in de nieuwe Destiny-game.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.