Star Citizen kan de rest van de maand gratis uitgeprobeerd worden

Geplaatst: 21 november 2022 om 08:58Aangepast: 2 februari 2023 om 14:28
Star Citizen kan de rest van de maand november gratis gespeeld worden.

De gratis periode is onderdeel van de jaarlijkse in-game Intergalactic Aerospace Expo (IAE). Nieuwe spelers kunnen meer dan honderdtwintig schepen gratis uitproberen. Daarbij kan men het digitale evenement bezoeken en virtuele hallen vol met de nieuwste schepen bekijken. 

Daarbij zijn er allerlei evenementen om aan deel te nemen beschikbaar. De komende dagen zullen er ook nieuwe voertuigen worden onthuld. Meer informatie over het evenement en een link naar de gratis download zijn hier te vinden.

In september bleek dat er inmiddels meer dan een half miljard dollar is opgehaald voor de crowdfunding van Star Citizen. Sinds 2012 kan men geld overmaken naar Cloud Imperium Games om de ontwikkeling van de ruimtegame te bekostigen.

Star Citizen is al jaren in ontwikkeling, al is een deel van de multiplayer al wel geruime tijd speelbaar via Early Access. Star Citizen moet ook een complete singleplayercampagne krijgen genaamd Squadron 42. De ontwikkelaar praat zelfs al over vervolgen op deze campagne.

Er is veel controverse rondom Star Citizen. Dat komt omdat het spel al zolang in ontwikkeling is en er zoveel geld wordt opgehaald, maar het nog altijd niet duidelijk is wanneer het eindproduct uitkomt.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.