'Spider-Man 2-gameplay binnenkort getoond'

Geplaatst: 8 september 2022 om 04:24Aangepast: 2 februari 2023 om 15:35
Er wordt naar verluidt binnenkort gameplay getoond voor het aankomende Spider-Man 2.

Dat claimt insider Millie Amand op Twitter. Marvel zou onder de indruk zijn van de game en de verwachtingen overtreffen. Volgens een Marvel-medewerker is de game opvallend vloeiend. Een andere medewerker dacht dat ze een tussenfilmpje aan het kijken waren, terwijl het gameplay was.

Amand zegt dat de gameplay binnenkort wordt getoond getoond. Volgens eerdere geruchten houdt Sony in september een evenement. Mogelijk is dit het evenement waar de nieuwe gameplay wordt getoond. 

Marvel's Spider-Man 2 werd vorig jaar in september onthuld tijdens een live presentatie van Sony. Sindsdien is het stil gebleven rondom de game. Het vervolg op Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales draait zowel om Peter Parker als Miles Morales. Hoewel nog weinig bekend is, maakt de trailer wel duidelijk dat Venom geïntroduceerd wordt in het spel. Tony Todd (Candyman) spreekt de stem in. Yuri Lowenthal en Nadji Jeter keren terug als Peter en Miles.

Watch on YouTube
Ruan MolemanHoudt van RPG's, Indies, Virtual Reality en games die je samen kan spelen. Speculeert graag over de gekste leaks.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.