Sony: 'PlayStation 5 heeft geen vertraging opgelopen'

Geplaatst: 13 mei 2020 om 10:12Aangepast: 7 februari 2023 om 17:14
Volgens Sony heeft de PlayStation 5 geen vertraging opgelopen door het coronavirus. Dat maakte het Japanse bedrijf bekend in een financieel rapport.

In het rapport staat dat Sony zeker last heeft gehad van de coronacrisis, met name met hardware-onderdelen voor de PlayStation 4. Volgens de electronicagigant heeft de PlayStation 5 echter geen vertraging opgelopen tijdens de uitbraak. Sony zegt hierover het volgende: “Wat betreft de lancering van de PlayStation 5, hoewel factoren zoals thuiswerkers en beperkingen op internationale reizen enkele uitdagingen hebben opgeleverd met betrekking tot een deel van het testproces en de kwalificatie van productielijnen, vordert de ontwikkeling met de geplande release van de console voor het feestdagen seizoen van 2020. Op dit moment zijn er nog geen grote problemen ontstaan ​​in de pijplijn voor de ontwikkeling van spelsoftware voor Sony's eigen first-party studio's of de studio's van haar partners”, aldus Sony.

Op welke datum de console gepland staat voor release is helaas nog niet bekend. Gisteren dook nog een vacature van Sony op waarin stond dat de PS5 in oktober ging lanceren, deze werd echter snel ontkracht.

Lees hier alle feiten en geruchten rond de PlayStation 5.

-39302148
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.