Sony overwoog prijs van PS5-games nog verder te verhogen

Geplaatst: 10 november 2020 om 10:57Aangepast: 7 februari 2023 om 18:23
Sony overwoog de adviesprijs van PlayStation 5-games naar verluidt nog verder te verhogen.

Dat blijkt uit een rapport van Bloomberg.Volgens het rapport hebben een aantal uitgevers gespeeld met het idee om de adviesprijs van PlayStation 5-games verder te verhogen. De adviesprijs staat momenteel op 80 euro en Europa en 70 dollar in de VS.

Sony gaf eerder aan dat de prijsstandaard van AAA-games 79,99 euro is in Europa, maar dit had dus hoger kunnen uitvallen. De techgigant gaf destijds ook aan dat de prijs lager kan uitvallen wanneer een game minder content bevat. Dit verklaart de adviesprijs van 60 euro van Spider-Man: Miles Morales.

Sony deed even geleden ook de prijzen van diverse PS5-accessoires uit de doeken. De DualSense-controller kost 69,99 euro, terwijl een oplaadstation voor twee controllers 29,99 euro kost. De Media-afstandsbediening kost 29,99 euro, de Pulse 3D draadloze headset met 3D-audio ondersteuning 99,99 euro en de HD-camera 59,99 euro.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.