Call of Duty-studio Sledgehammer Games werkt aan twee nieuwe projecten

Geplaatst: 11 mei 2020 om 07:38Aangepast: 3 februari 2023 om 10:43
Sledgehammer Games, de studio achter onder andere Call of Duty: WW2 en Advanced Warfare, is bezig met twee nieuwe projecten. Dat vertelt hoofd Andy Wilson in een interview met VentureBeat.

Het laatste project van Sledgehammer games was The War machine-dlc voor Call of Duty: WW2 in 2018. Nu heeft COO Andy Wilson in een interview met platform VentureBeat onthuld dat ze met twee nieuwe games aan de slag gaan. Het project heet Decade II en voor dit initiatief zoekt de ontwikkelaar 100 mensen om het team te versterken. “Sledgehammer Games gaat een groeiperiode in bij onze beide grote studio locaties: Foster City, Californië en Melbourne, Australië. We zijn nu een studio met meerdere projecten en we zijn op zoek naar een aanzienlijk aantal nieuwe teamleden om zich bij ons aan te sluiten, "zei Wilson." We kijken naar elke discipline en verschillende niveaus van anciënniteit. Het is een behoorlijk spannende tijd voor onze studio.”

Volgens Wilson zijn er al 2000 sollicitaties binnen op de vacatures. De honderd medewerkers die aangenomen worden, gaan tegelijkertijd werken aan de twee nieuwe projecten. Welke games Sledgehammer gaat ontwikkelen is nog niet bekend.

-39658793
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.