Selena Gomez klaagt ontwikkelaar van mobiele game aan

Geplaatst: 16 april 2020 om 12:09Aangepast: 3 februari 2023 om 11:01
Actrice en zangeres Selena Gomez heeft een aanklacht ingediend tegen de ontwikkelaar van de mobiele game Clothes Forever-Styling Game. Volgens de zangeres hebben de makers zonder toestemming haar gelijkenis gebruikt.

Clothes Forever- Styling Game is een mobiele game van de Chinese ontwikkelaar Guangzhou Feidong Software Technology Co. In de game kan de speler samen winkelen met verschillende beroemdheden als Kim Kardashian, Gigi Hadid, Beyonce, Taylor Swift en Selena Gomez. De laatste beweert alleen nu dat ze geen toestemming heeft gegeven aan de makers om haar gelijkenis te gebruiken. Daarom heeft ze de ontwikkelaar aangeklaagd voor een bedrag van 10 miljoen dollar (ongeveer 9.2 miljoen euro).

Clothes Forever- Styling Game is te downloaden in de App Store voor iOS-apparaten. Guangzhou Feidong Software Technology Co heeft nog niet op de aanklacht gereageerd.

-39661981
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.