Sekiro: Shadows Die Twice-update voegt boss rush-modus toe

Geplaatst: 30 juli 2020 om 04:50Aangepast: 3 februari 2023 om 09:43
Sekiro: Shadows Die Twice ontvangt later dit jaar een gratis update waarmee onder andere een boss rush-modus wordt toegevoegd.

Sekiro verscheen vorig jaar, maar ontwikkelaar FromSoftware heeft sinds release geen noemenswaardige nieuwe content aan de game toegevoegd. De update die op 29 oktober verschijnt voegt echter de Gauntlet of Strength toe. Hierin moeten spelers alle bazen uit de game achter elkaar proberen te verslaan.

De update bevat ook drie nieuwe vormen voor hoofdpersonage Wolf, waaronder 'Old Ashina Shinobi' en 'Tengu'. FromSoftware laat weten dat spelers in-game aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om deze extra's te ontvangen, maar wat die voorwaarden zijn is niet bekend.

Tot slot krijgt het spel ook een optie genaamd Remnants, waarmee spelers een soort opnames van hen acties in de spelwereld van andere spelers kunnen achterlaten. Deze geestverschijningen duren dertig seconden en zaten eerder al in de Souls-games.

Sekiro: Shadows Die Twice is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game speelt zich af in Japan rond het jaar 1500, waarin de speler een krijger speelt die zijn ontvoerde leider moet redden. FromSoftware ontwikkelde eerder al de Demon's- en Dark Souls-games en Bloodborne. Op dit moment ontwikkelt de studio het nieuwe spel Elden Ring.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.