Seizoen 2 van Fall Guys bevat nicknames, vlaggen en meer beloningen

Geplaatst: 2 oktober 2020 om 07:48Aangepast: 3 februari 2023 om 08:46
Het tweede seizoen van Fall Guys begint spoedig en bevat onder andere nicknames, vlaggen en zeshonderd procent meer kronen.

Dat heeft Mediatonic bekendgemaakt via het Twitter-account van de populaire battle royale-game. In het bericht geeft de ontwikkelaar aan dat er in het tweede seizoen een stuk meer kroontjes te verdienen zijn dan voorheen. In het vorige seizoen konden spelers in totaal drie kronen verdienen zonder te winnen en dat zijn er nu in totaal 21.

Daarnaast kunnen spelers in het tweede seizoen een stuk maar persoonlijkheid geven aan hun personage. Er kunnen namelijk nicknames en banners worden ingesteld. Op deze manier kunnen vrienden elkaar makkelijk herkennen en is er iets nieuws om voor te grinden.

Het tweede seizoen richt zich op de Middeleeuwen, met allerlei pakjes die daarop gebaseerd zijn, waaronder ridders, draken en tovenaars. Ook zitten er nieuwe levels in het spel die gebaseerd zijn op de tijdsperiode. Het tweede seizoen moet in de loop van oktober beginnen.

Watch on YouTube

Het tweede seizoen van Fall Guys begint volgende week, waarschijnlijk op 6 oktober.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.