Saints Row krijgt deze maand enorme update

Geplaatst: 10 november 2022 om 06:02Aangepast: 6 februari 2023 om 12:46
De eerder aangekondigde update voor Saints Row met tweehonderd verbeteringen komt later deze maand uit.

Dat maakt ontwikkelaar Violition bekend via Twitter. De update brengt verschillende verbeteringen voor uitdagingen, verzamelobjecten en de wereld. Daarnaast kunnen spelers een hoop quality of life-verbeteringen verwachten. Volition liet bij de aankondiging van de update al weten dat het eigenlijk liever over nieuwe content voor de game had gepraat, maar dat het verbeteren van de game prioriteit heeft.

De game werd op release eerder dit jaar gehekeld voor de vele aanwezige bugs. De update moet diverse verbeteringen doorvoeren die de game over het algemeen een prettigere ervaring maken, zoals een duidelijkere en stabielere co-op-modus, minder herhaling in bepaalde activiteiten en verbeterde haptische feedback op de PlayStation 5. De volledige patch notes worden uitgebracht als de update uitkomt later deze maand.

Lars gaf Saints Row een 8 op Gamer. "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.