Respawn stelt plannen voor nieuwe Titanfall uit

Geplaatst: 26 april 2019 om 09:58Aangepast: 3 februari 2023 om 14:47
Ontwikkelaar Respawn heeft al het werk rondom een nieuwe Titanfall stopgezet om zich te richten op Star Wars Jedi: Fallen Order en Apex Legends.

Dit heeft uitvoerend producent van Apex Legends Drew McCoy bekendgemaakt middels een blogpost. Na de lancering van Apex Legends liet Respawn nog weten dat er gewerkt werd aan een vervolg op Titanfall 2.

Volgens McCoy werken twee aparte teams binnen Respawn aan Apex Legends en Star Wars Jedi. "Het is belangrijk om te begrijpen dat er twee afzonderlijke teams werken aan Apex Legends en Star Wars Jedi: Fallen Order. Om Apex Legends optimaal te kunnen ondersteunen wordt al het werk aan een nieuwe Titanfall-game daarom stopgezet. Bovendien wordt er geen personeel gezet op andere projecten", aldus McCoy.

Er zijn geen details bekend over het vervolg op Titanfall 2. Wel zei Respawn-oprichter Vince Zampella recentelijk dat het vervolg geen Titanfall 3 zal heten. Onlangs liet Respawn weten dat het geen wekelijkse updates gaat uitbrengen voor Apex Legends om een hoge werkdruk tegen te gaan.


Brian Artiles GovitaHardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.