Respawn CEO biedt excuses aan fans na Apex-Reddit incident

Geplaatst: 20 augustus 2019 om 12:24Aangepast: 3 februari 2023 om 13:37
Respawn CEO Vince Zampella biedt zijn excuses aan met betrekking tot het Apex-Reddit incident (lees href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/respawn-in-verhitte-discussie-met-spelers-op-reddit/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">hier </a>meer over het incident) waarbij er een hevige discussie ontstond tussen Respawn-ontwikkelaars en Apex-spelers.

In een tweet gericht naar de Apex Legends-gemeenschap biedt Vince Zampella zijn excuses aan namens het Respawn-team. Zampella zegt dat een aantal van de Respawn-medewerkers de lijn hebben overschreden maar dat hij alsnog achter zijn team staat, dit met betrekking tot reacties van spelers waarbij de levens van de medewerkers en hun familie werd bedreigd. Wel zegt hij dat zij er niet aan mee hadden moeten doen maar dat zij het goede voorbeeld hadden moeten geven.

“Het hebben van een open, gezonde relatie met onze gemeenschap is ontzettend belangrijk voor iedereen bij Respawn,” zo sluit Zampella het bericht af. De reacties op Twitter zijn gemengd, er zijn nog altijd gebruikers die roepen om het ontslaan van de desbetreffende ontwikkelaars en andere die hun verdedigen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.