Resident Evil: Village verschijnt mogelijk ook voor PlayStation 4 en Xbox One

Geplaatst: 25 september 2020 om 12:06Aangepast: 3 februari 2023 om 08:51
Capcom onderzoekt de mogelijkheid om Resident Evil: Village alsnog uit te brengen op de huidige generatie consoles. Dat zegt het ontwikkelteam tijdens de eerste Tokyo Game Show-presentatie.

"Hoewel Resident Evil: Village specifiek voor next-gen consoles en pc wordt ontwikkeld, onderzoeken we de mogelijkheid om de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One te brengen", zegt producer Tsuyoshi Kanda.

"We kijken of het lukt, maar we kunnen geen belofte maken. We doen echter ons best om een top-survival-horrorervaring voor de huidige generatie consoles te maken."

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

Capcom heeft tijdens de livestream ook een kijkje achter de schermen van de game gegeven. Resident Evil: Village verschijnt volgens jaar voor PlayStation 5. Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Jacco PeekHoofdredacteur Gamer.nl. Zwak voor The Witcher, Pokémon en egels.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.