PUBG en Octopath Traveler nu beschikbaar voor Google Stadia

Geplaatst: 29 april 2020 om 04:20Aangepast: 3 februari 2023 om 10:52
Zowel PlayerUnknown's Battlegrounds als Octopath Traveler zijn nu beschikbaar via Google Stadia.

Google kondigde gisteren tijdens hun Stadia Connect-uitzending aan dat de games naar het platform kwamen. Het gaat om de Pioneer Edition van PUBG, die via een upgrade naar de Chicken Dinner Edition kan worden omgevormd. PUBG is het spel dat het battle royale-genre in korte tijd populair maakte. Octopath Traveler van Square Enix verscheen oorspronkelijk op de Switch, maar kwam eerder ook al op pc uit.

Google heeft ook aangekondigd dat Electronic Arts zijn games naar de service brengt. Fifa en Madden NFL moeten ergens deze winter verschijnen. Star Wars Jedi: Fallen Order moet ook ergens eind dit jaar op Stadia uitkomen. Daarnaast brengt EA twee nog niet aangekondigde games naar Stadia.

Andere games die voor de service zijn aangekondigd, zijn Zombie Army 4: Dead War op 1 mei, Embr op 21 mei en Rock of Ages 3 in juni. De skateboarding-game Wave Break komt tijdelijk exclusief naar Stadia, maar er is nog geen releasedatum. Tot slot komt de creatieve game Crayta ergens deze zomer exclusief op Stadia uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.