PEGI maakt melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Geplaatst: 1 maart 2019 om 06:18Aangepast: 3 februari 2023 om 15:16
De website van Pan European Game Information (PEGI) maakt sinds gisteren melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

PEGI is de organisatie achter de leeftijdsclassificering in Europa. Een vermelding op hun website is meestal dus erg betrouwbaar. Activision Blizzard heeft nog geen remaster van Modern Warfare 2 aangekondigd. De vermelding heeft het wel specifiek over de campagne en een multiplayer wordt niet genoemd.

Verder ontbreken alle details. Opvallend is dat er alleen PlayStation 4 als platform wordt genoemd en dat de releasedatum op 28 februari 2019 staat, wat gisteren was. Als de vermelding echt is, worden de platforms mogelijk nog aangepast en de releasedatum sowieso.

Eerder bracht Activision Blizzard al een remaster van de eerste Modern Warfare uit, al was die geruime tijd alleen verkrijgbaar voor mensen die de speciale editie van de toen nieuw uitgekomen Call of Duty-game kochten. Er gaan inmiddels al geruime tijd geruchten over een remaster van Modern Warfare 2, en daarbij wordt inderdaad gespeculeerd dat alleen de singleplayercampagne van de game van een remaster wordt voorzien.

-39712446

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.