Pedro Pascal zegt dat fans niet teleurgesteld zullen zijn door The Last of Us op HBO

Geplaatst: 18 februari 2022 om 09:06Aangepast: 3 februari 2023 om 08:37
De acteur van Joel uit de The Last of Us-serie die in ontwikkeling is voor HBO, heeft er vertrouwen in dat de serie fans niet teleur gaat stellen.

Dat vertelt Pedro Pascal in een interview met het Duitse magazine Neelix. In het interview beantwoordt hij vooral vragen over het personage dat hij speelt in The Mandalorian, maar ook krijgt hij de vraag om dieper in te gaan op Joel, die hij uitbeeldt in The Last of Us. Hij antwoordde als volgt: "Het filmen is al begonnen en het is geweldig. Het is een compleet nieuwe ervaring en een mooie kans om mijn fans een andere kant van mij te laten zien."

Daarna vroeg de interviewer of de verwachtingen van de fans voor extra druk zorgt, waarop Pascal antwoordde: "Ik denk dat de verfilming meer dan in staat is om het niveau van de game te behalen. Ik twijfel er absoluut niet aan dat we de fans en nieuwe kijkers niet teleur zullen stellen."

Onlangs deelde een medewerker van HBO dat The Last of Us pas in 2023 zal verschijnen, omdat het filmen nog bezig is.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.