Parasite-regisseur toont eerste trailer van nieuwe film Mickey 17

Geplaatst: Gisteren om 14:10
De eerste trailer van Mickey 17, de nieuwe sciencefictionfilm van Parasite-regisseur Bong Joon-ho, is gearriveerd!

Ondergetekende kan de films van Bong Joon-ho zeer waarderen. Niet alleen Oscarwinnaar Parasite was smullen geblazen, maar ook films als The Host, Snowpiercer en Memories of Murder gaan er in als zoete koek.

Zijn nieuwste wapenfeit wordt Mickey 17, een sciencefictionfilm met Robert Pattinson in de hoofdrol. Hij speelt Mickey Barnes, die als werk schijnbaar moet sterven voor zijn werkgever. Als 'Expendables' gaan mensen aan het werk in de ruimte, en zodra ze sterven wordt er een kloon geprint.

De trailer begint ondanks dit zware onderwerp erg luchtig, maar al snel beginnen de problemen wanneer er opeens twee levende versies van Mickey zijn. De trailer in zijn geheel deed mij persoonlijk een beetje denken aan een luchtigere (en duurdere) versie van de scifi-klassieker Moon, maar Bong Joon-ho kennende zal hij natuurlijk zijn eigen draai aan dit concept geven.

In Mickey 17 kunnen we ook rollen van Mark Ruffalo, Toni Collette, Naomi Ackie en Steve Yeun verwachten. De film draait vanaf 30 januari 2025 in de bios.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.