Overwatch 2 heeft al 35 miljoen spelers

Geplaatst: 8 november 2022 om 10:08Aangepast: 8 februari 2023 om 00:15
Overwatch 2 is al door 35 miljoen spelers gespeeld.

Dat maakte Activision Blizzard bekend bij de bekendmaking van diens kwartaalcijfers (via VGC). Volgens Activision Blizzard wordt Overwatch 2 in de eerste maand dagelijks door twee keer zoveel spelers gespeeld als de eerste Overwatch. De eerste Overwatch kwam in mei 2017 uit en bereikte in oktober 2018 de mijlpaal van 35 miljoen spelers. Het grote verschil is wel dat Overwatch 2 free-to-play is, in tegenstelling tot het vorige deel.

Blizzard spreekt de ambitie uit om Overwatch 2 in 2023 verder uit te breiden met nieuwe personages, maps en modi. Daarnaast moet de pve campagne uitkomen. Op 6 december van dit jaar komt het eerste nieuwe personage uit Ramattra uit.

Marcel gaf Overwatch 2 een 7 op Gamer. "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.