Openingsscène Final Fantasy 7 Remake in trailer uitgekomen

Geplaatst: 14 februari 2020 om 14:26Aangepast: 3 februari 2023 om 11:52
Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor de Final Fantasy 7-remake. In de video is de volledige opening van de game te zien.

Vorige maand kondigde het officiële Final Fantasy 7-remake Twitter-account aan dat de release van de game met een maand was uitgesteld.Nu is er nieuwe trailer uitgekomen en de game ligt dus nog gewoon op schema. De cinematic-trailer van de Final Fantasy 7-remake, toont de opening van de game, deze is in zijn geheel nagemaakt, maar dan met verbeterde graphics en animaties. De volledige nieuwe en oude openingsscénes zijn hieronder te zien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Final Fantasy 7 Remake komt 10 april uit op de PlayStation 4. De game blijft tot april 2021 exclusief voor de PlayStation.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.