Ontwikkeling Commandos-game voor next-gen consoles gestart

Geplaatst: 3 april 2020 om 08:59Aangepast: 7 februari 2023 om 17:02
De ontwikkeling van de nieuwe Commandos-game voor Next-gen consoles is gestart. Dat maakt de uitgever Kalypso Media bekend in op hun website.

Eerder maakte de uitgever bekend dat ze van plan waren een nieuwe Commandos-game op de nieuwe generaties consoles uit te brengen. Nu heeft Kalypso Media aangekondigd dat de ontwikkeling van start is gegaan. Er is nog weinig over deze nieuwe Commandos-game bekend, behalve dat de game uitkomt op de nieuwe generaties consoles en de ontwikkeling in handen ligt van de Duitse Claymore Game Studios. De ontwikkelaar is ook nog op zoek naar mensen om het team te versterken.

Commandos is een real-time-tactics-game die voor het eerst uitkwam in 1998 op de pc. In 2001 kwam de franchise voor het eerst uit op de PlayStation met Commandos 2: Men of Courage. Die game kreeg eerder dit jaar een remaster op de PlayStation 4 en andere platformen. Wanneer de nieuwe Commandos-game uit gaat komen is nog niet bekend.

-39663812
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.