Modder laat Ellie in The Last of Us 2 op Bella Ramsey lijken

Geplaatst: 9 januari 2023 om 13:56Aangepast: 2 februari 2023 om 13:42
Alejandro Bielsa, een ontwikkelaar van de aankomende Fable-game, heeft Ellie in The Last of Us: Part 2 op Bella Ramsey laten lijken.

Dat bericht Eurogamer. Bielsa is in de mod-community ook wel bekend als Vontadeh en werkt op dit moment aan personages voor Playground Games' nieuwe Fable-game. 

Hij legt uit dat hij een mod heeft gemaakt voor de tweede The Last of Us-game waarmee hij Ellie op Bella laat lijken. Ramsey speelt de rol van Ellie in de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us.

Bielsa legt uit dat zijn werk verre van perfect is, aangezien het lastig is om de verschillende expressies van Ellie in de game om te zetten naar Bella's gezicht. Daarom lijkt het vooral goed te werken wanneer Ellie in de game een relatief neutrale gezichtshouding heeft. 

De ontwikkelaar geeft aan dat hij dit simpelweg voor zijn plezier en liefde voor de game heeft gedaan en daarom deze beelden deelt. In de video hieronder is het werk van Bielsa te zien. Let op: de video bevat diverse spoilers voor The Last of Us: Part 2.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.