Onthulling van PlayStation 5 komt misschien toch deze maand

Geplaatst: 20 februari 2020 om 09:04Aangepast: 3 februari 2023 om 11:44
Hiroki Totoki, uitvoerend president en hoofd van financiën, verwacht dat de onthulling van de PlayStation 5 qua tijdlijn niet veel zal verschillen met die van de PlayStation 4. De uitgever kondigde de PS4 aan in februari 2013 en lanceerde de console in november van hetzelfde jaar.

Totoki bespreekt de onthulling van de PS5 tijdens een winstbespreking met investeerders. “Het is erg lastig om de timing van de PlayStation 5 te bespreken, maar zoals het er nu uitziet, zullen we een tijdlijn aanhouden die vergelijkbaar is met het verleden.” Vervolgens zegt Totoki dat het tijdschema niet gaat veranderen.

Het is niet zeker wanneer de onthulling van de PlayStation 5 officieel gaat plaatsvinden, toch is er nog een kans dat dit deze maand gaat gebeuren.

De website voor de Playstation 5 staat ook al online, daar is vooralsnog niet veel informatie op te vinden. Op de site staat dat Sony nog niet klaar is voor de volledige onthulling van de PlayStation 5, maar dat ze wel zijn begonnen met het delen van een aantal features van de volgende generatie PlayStation.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.