November-update voor Xbox verbetert Discord-ondersteuning

Geplaatst: 17 november 2022 om 10:05Aangepast: 2 februari 2023 om 14:31
Microsoft heeft de november-update voor Xbox uitgerold.

Daarmee worden weer diverse opties die voorheen alleen voor Insiders beschikbaar waren voor het grote publiek uitgerold. Sinds september wordt Discord voor voice chat op Xbox-consoles al ondersteund, maar daar was voorheen een mobiele app voor nodig. Het gebruik is nu versimpeld, waardoor Xbox-gamers alleen maar een Discord-server via de console hoeven te openen. De enige vereiste is dat het Discord- en Xbox-account van de gebruiker zijn gelinkt.

Daarbij kunnen Series X en S-eigenaren geluidsdemping toepassen op hun Discord Voice-chat, zodat allerlei achtergrondgeluiden worden gefilterd. De setting kan in de opties van Discord op Xbox worden aan- en uitgezet.

Er is ook een nieuwe app op Xbox toegevoegd waarin gemaakte screenshots en video's uit games kunnen worden bekeken en bewerkt. Er is een verbeterde bitrate en screenshots en video's kunnen nu ook naar externe opslag worden gekopieerd.  Verder kan bekeken worden hoeveel stroom de console verbruikt in Shutdown- en Sleep-modi. Andere aanpassingen zijn op Xbox Wire te lezen.

-39047477
-39047489
-39047513

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.