Nog een leak: 'Sonic X Shadow Generations komt op 25 oktober'

Geplaatst: 10 juni om 12:08Aangepast: 10 juni om 12:08
De lekken druppelen nog na: de releasedatum van Sonic X Shadow Generations is mogelijk vroegtijdig bekendgemaakt.

Eerder postte bekende leaker Midori al dat er de komende dagen een onthulling kon worden verwacht, omdat Sega bezig was de winkelpagina's in te richten. Nu doet nog bekendere leaker billbil-kun daar een schepje bovenop door de releasedatum alvast te noemen: 25 oktober.

Het spel werd afgelopen februari voor het eerst onthuld. De game wordt door Sega omschreven als "een greatest hits-playlist van iconische 2D- en 3D-Soniclevels uit Sonic Generations, geremasterd voor PlayStation 5 en PlayStation 4." Sonic X Shadow Generations brengt daarnaast een gloednieuwe singleplayercampaign met zich mee voor Shadow the Hedgehog.

Vanwege alle leaks is het zeer waarschijnlijk dat de game vannacht voorbij komt in de stream van Summer Game Fest. Sonic X Shadow Generations moet uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De originele onthullingstrailer kun je hieronder bekijken.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.