No Rest for the Wicked-maker verlegt focus naar grotere updates

Geplaatst: 6 juli om 11:20
Na een hele hoop kleinere updates en patches voor No Rest for the Wicked gaat de focus nu naar grotere contentupdates.

Dat deelt creative director Thomas Mahler op X. Volgens de studio is het na een lange tijd van tweaken nu tijd voor een aantal grote contentupdates. "We zijn op een punt aangekomen dat jullie blij zijn met waar we tot nu toe zijn", schrijft Mahler. "Maar nu vragen mensen niet meer om hotfixes en patches maar is de meest gehoorde feedback 'ik houd van wat ik tot nu toe heb gespeeld, nu hebben we meer content nodig!'"

Dat betekent wel dat er vanaf nu meer tijd gaat zitten tussen de updates. Logisch, want nieuwe content kost natuurlijk veel meer tijd dan een simpele patch. Het plan is nu om elke keer na een grote update weer even te focussen op kleinere patches gebaseerd op feedback van spelers, en na elke update begint dat riedeltje opnieuw.

Wat de nieuwe content precies inhoudt, is nog niet bekend maar Mahler probeert ons al wel een beetje lekker te maken. "Binnenkort komt een van de grootste updates die Wicked gaat krijgen en ik kan niet wachten om te zien hoe iedereen reageert op de gekke dingen waar we aan hebben gewerkt."

In No Rest For the Wicked kruip je in de huid van Cerim, die samen met zijn groep heilige krijgers probeert om een duivelse plaag genaamd The Pestilence tegen te houden. Daar gebruikt de groep hun bijzondere krachten bij. De actie wordt gepresenteerd vanuit isometrisch perspectief en de game bevat een schilderachtige art style. De game werd onthuld tijdens de afgelopen Game Awards.

No Rest For the Weekend is nu in early acces speelbaar op pc. Op een later moment - als de ontwikkeling helemaal is afgerond - komt de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Wanneer is nog niet bekend. 

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.