Nieuwe Slitterhead-trailer toont het verhaal

Geplaatst: 18 augustus om 12:24
Slitterhead, de nieuwe horrorgame van Silent Hill-maker Keiichiro Toyama, laat zich zien met een gloednieuwe trailer. Daarin draait alles om het verhaal.

Slitterhead speelt zich af in de ommuurde stad Kowloon in Hong Kong, waar je als de entiteit Hyoki monsters genaamd Slitterhead moet uitschakelen. Een Hyoki is een entiteit zonder fysieke aanwezigheid en herinneringen, zoals een mens die wel heeft. Slitterhead vermommen zich dan juist weer als mensen zodat ze niet opvallen.

Watch on YouTube

Slitterhead is werd drie jaar geleden aangekondigd. Zoals je mag verwachten van de maker van Silent Hill, zal ook Slitterhead zich focussen op psychologische horror. Een groter verschil met de horrorreeks van weleer is dat ontwikkelaar Bokeh Game Studio zijn nieuwe game geschikt wil maken voor mensen die doorgaans geen horrorgames spelen.

Bokeh Game Studio bestaat vier jaar en brengt met Slitterhead zijn eerste game uit. De studio is opgericht door Silent Hill-maker Keiichiro Toyama en Junya Okura, het brein achter Gravity Rush. Slitterhead verschijnt op 8 november voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.