Nieuwe GTA Online-update laat je jagen op nieuwe doelwitten

Geplaatst: 25 juni om 14:29Aangepast: 25 juni om 14:37
Rockstar vond het weer tijd voor een nieuwe update en komt met de Bottom Dollar Bounties-uitbreiding. We kunnen genieten van een hoop nieuwe content waaronder boeven jagen, politiemissies en de terugkeer van een oude bekende.

Bounty Hunter Maude Eccles - die eerder al verschillende bounty-missies gaf aan Trevor en spelers in de online modus - is terug van weggeweest in GTA Online! Zij heeft misschien wel de belangrijkste missie in de geschiedenis van de Grand Theft Auto-franchise voor je: help haar aan d'r pensioen, zodat ze met haar man en hond Skip van het leven kan genieten. Haar dochter Jenette neemt het lucratieve bedrijf over, maar Maude is nog op zoek naar een geschikte bounty hunter. Interesse?

Gta Online

Bounty zonder kokos

Bij Bottom Dollar Bounties draait het niet om die heerlijke chocolaatjes met zo’n smeuïge kokosvulling, maar om het opsporen en terugbrengen van gezochte personen in GTA Online. Samen met de dochter van Maude - Jenette Eccles – krijg je de leiding over de Bottom Dollar Bail Enforcement. Tijdens deze missies krijg je een doelwit, die je moet vinden en terugbrengen naar het kantoor om geld te verdienen. Er zijn standaard doelwitten, maar ook beruchte criminelen uit de onderwereld die risicovoller zijn, maar ook meer pegels opleveren. Houd er trouwens rekening mee dat het altijd waardevoller is om een doelwit levend terug te brengen.

Naast het opsporen van doelwitten voor Maude zijn er ook nieuwe dispatch-missies in free mode. Vincent Effenburger - bekend van The Cluckin’ Bell Farm Raid - heeft meerdere ‘off the books’-activiteiten voor je klaarstaan. Het enige wat je moet doen is een politievoertuig bemachtigen en wachten tot je nieuwe Dispatch-missies doorkrijgt via de radio.

Nieuwe auto’s

Die bounty’s verzamel je natuurlijk in stijl, daarom voegt Rockstar zes nieuwe voertuigen toe aan de in-game garages, in verschillende prijsklassen, zodat iedereen op een nieuwe toeter kan drukken terwijl ze mensen oppakken. Onder deze voertuigen vallen drie nieuwe politiewagens speciaal voor dispatch-werk. De overige drie voertuigen zijn nog onbekend, maar twee daarvan zijn geschikt voor Imani Tech-modificaties en twee andere voor Hao’s Special Work Upgrades. Drift tuning is nu ook beschikbaar voor drie populaire auto's.

Gta Online

Bovendien zijn er nieuwe Career Progress Rewards voor het vangen van boeven via Bottom Dollar Bounties en nieuwe Creator Tools om drift- en dragraces vanaf de basis te maken. Ook zijn de beloningen voor verschillende activiteiten verhoogd.

Bij deze wens ik je veel succes met het overnemen van de Bottom Dollar Bail Enforcement zodat Maude eindelijk met een welverdiend pensioen kan gaan en jij boeven kunt vangen om al je zonden in GTA V goed te maken.

De Bottom Dollar Bounties-update is nu beschikbaar in GTA Online voor PlayStation, Xbox en pc.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.