Nieuwe beelden van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt

Geplaatst: 8 maart 2019 om 06:21Aangepast: 7 februari 2023 om 12:21
Nadat gisteren al details rondom Firestorm, de aankomende battle royale-modus voor Battlefield 5, werden gelekt, is nu ook een video met meer details naar buiten gekomen.

In de tutorial video wordt getoond dat Firestorm speelbaar is voor spelers in hun eentje, met z'n tweeën en met Squads bestaande uit vier spelers. Daarnaast toont de video de map en de omgevingen waar spelers mee te maken krijgen.

olgens Temporyal vindt Firestorm plaats in Noorwegen en kan de modus gespeeld worden in een team van twee of vier, of alleen. Elke ronde bestaat uit maximaal 64 spelers en laat spelers kiezen tussen dezelfde rollen die beschikbaar zijn in de andere spelmodi van Battlefield 5, Assault, Medic, Recon en Support. Ook krijgt Firestorm een systeem waarmee spelers kunnen zoeken naar een groep.

Gisteren lekte al uit dat Firestorm zich afspeelt in Noorwegen. Spelers springen aan het begin van een potje uit een vliegtuig. Ook zijn er items die van vier verschillende niveau's van zeldzaamheid kunnen zijn en zijn er dynamische evenementen op de map waar spelers een gebied kunnen overnemen voor beloningen. Lees hier meer over de gelekte details.

EA en DICE hebben nog niets bevestigd van de gelekte informatie of beelden. Het is ook nog niet bekend wanneer de battle royale-modus uitkomt. Battlefield 5 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.