Netflix-animefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf aangekondigd

Geplaatst: 23 januari 2020 om 09:57Aangepast: 7 februari 2023 om 13:57
Netflix heeft aangekondigd dat er een animefilm van The Witcher in de maak is. De film wordt ontwikkeld door dezelfde showrunner als die van de live-action, Lauren Schmidt Hissrich.

De populaire Netflix-serie The Witcher krijgt een geanimeerde spin-off genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf. Dit heeft de streamgigant bekendgemaakt via een tweet. De film breidt het universum van The Witcher verder uit door een krachtig nieuw gevaar centraal te stellen.

Het plot van de film is nog niet geheel duidelijk, maar de verwachting is echter dat het verhaal niet overlapt met live-action serie . De film wordt ontwikkeld door showrunner Lauren Hissrich en producent Beau DeMayo. De Koreaanse studio Mir neemt de animatie op zich. Deze studio is onder andere bekend van Avatar: The Legend of Korra en Voltron: Legendary Defenders.

Vooralsnog lijkt het om een alleenstaande film te gaan, de kans bestaat natuurlijk dat er meerdere films worden uitgebracht. The Witcher is in elk geval hernieuwd voor een tweede seizoen, dat gebeurde overigens al voordat de serie in Nederland te zien was.

Mocht je de serie hebben gezien en graag willen beginnen aan de games of boeken, dan komt deze gids wellicht van pas.

Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt pas in 2021. Er is nog geen releasedatum gecommuniceerd van The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.