Need for Speed Hot Pursuit Remastered onthuld

Geplaatst: 5 oktober 2020 om 13:15Aangepast: 3 februari 2023 om 08:44
EA heeft een remaster onthuld voor Need for Speed Hot Pursuit. De oorspronkelijke game kwam in 2010 uit en is nu dus terug in een nieuw jasje.

Het spel draait om razendsnelle achtervolgingen, waarbij je speelt als crimineel of als politieagent. De zojuist gelanceerde website geeft meer informatie over de remaster.

Vooral de graphics zijn opgepoetst voor deze remaster. De race-ervaring "is bijgewerkt voor de huidige hardware-generatie met verbeterde graphics. Speel in maximaal 4K/60 FPS en ervaar verbeteringen zoals hogere resolutie, schaduwen en reflecties, meer voorwerpen, grotere kijkafstand, verbeterde textures, meer deeltjes en verbeterde AA/SSAO."

De remaster verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch en wordt volledig crossplay speelbaar. "De baanbrekende autolog verbindt jou en je vrienden met een-op-een-achtervolgingen en races, en geeft instinctief uitdagingen op basis van de activiteiten van je vrienden", aldus de website.

Daarnaast wordt alle uitgebrachte DLC meegeleverd met deze remaster. "Gloednieuwe prestaties, wraps, autokleuren, verminderde harde stops, een aangepaste fotomodus en galerie, en meerdere kwaliteitsverbeteringen maken er een nóg betere gameplay-ervaring van."

Need for Speed Hot Pursuit Remastered wordt ontwikkeld door Stellar Entertainment, een team met ex-Criterion talent dat ook verantwoordelijk was voor Burnout Paradise Remastered. Het spel komt op 6 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie volgt op 13 november.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.