Naughty Dog toont nieuwe artwork van The Last of Us-multiplayergame

Geplaatst: 4 januari 2023 om 14:28Aangepast: 8 februari 2023 om 08:40
Naughty Dog heeft op diens website nieuwe artwork van de aankomende multiplayergame in de The Last of Us-franchise gedeeld.

De blogpost, geschreven door Neil Druckmann, draait om het feit dat de franchise tien jaar bestaat en dat het een belangrijk jaar voor de reeks wordt - onder andere door de aankomende release van de The Last of Us-televisieserie die vanaf 16 januari op HBO Max te zien is en de release van de pc-versie van The Last of Us: Part 1 op 3 maart.

Daarbij is er dus nieuwe artwork van de nog naamloze multiplayergame te zien - hieronder wordt het artwork afgebeeld. Afgelopen juni deelde Sony al het eerste artwork van de game, met daarop San Francisco. Op de nieuwe artwork is een groot cruiseschip te zien. 

Veel andere details zijn er nog niet, maar Druckmann meldt dat fans later dit jaar meer informatie over het spel kunnen verwachten. Afgelopen zomer claimde Naughty Dog al dat de multiplayergame "net zo groot als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter" wordt. Spelers kunnen op compleet nieuwe personages rekenen en er wordt een verhaal verteld.

In de nieuwe blogpost meldt Druckmann ook dat er wereldwijd 37 miljoen exemplaren van The Last of Us-games zijn verkocht. Er gaan verder geruchten dat Naughty Dog aan een derde deel in de The Last of Us-reeks werkt, maar dit is niet bevestigd.

-39344996

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.