Modern Warfare 2 bracht al een miljard dollar op

Geplaatst: 7 november 2022 om 15:15Aangepast: 2 februari 2023 om 14:39
Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft al meer dan een miljard dollar opgeleverd.

Dat blijkt uit een persbericht van Activision Blizzard. De mijlpaal werd binnen tien dagen na release bereikt. Daarmee streeft de nieuwe telg in de Call of Duty-reeks Black Ops 2 voorbij. Die game kwam uit in 2012 en verbrak in vijftien dagen de grens van een miljard dollar. Modern Warfare 2 beleefde volgens Activision tevens de meest succesvolle release van een entertainmentproduct in 2022.

Na drie dagen werd al de grens van achthonderd miljoen dollar bereikt. De vorige game in de Call of Duty-serie, Vanguard, deed het beduidend slechter. Activision reflecteerde vorig jaar nog op de tegenvallende verkoopresultaten van Call of Duty: Vanguard door te zeggen dat de game minder innovatie bracht dan het wilde. Ook zou de Tweede Wereldoorlog-setting minder mensen aanspreken dan een moderne setting.

Ron gaf Call of Duty: Modern Warfare 2 een 8 op Gamer. "Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.