Microsoft reageert op framerates op Xbox Series X

Geplaatst: 13 mei 2020 om 08:08Aangepast: 7 februari 2023 om 17:14
Microsoft heeft een update gedeeld over framerates op de Xbox Series X. Vorige week zei het hoofd van marketing, Aaron Greenberg, nog dat 60fps de standaard op de nieuwe console moest worden.

Gisteren maakte Ubisoft bekend dat de huidige schatting voor de framerate van Assassin's Creed Valhalla 30 fps was voor de Xbox Series X. Dit komt niet overeen met de standaard die Microsoft eerst aangaf. Hoofd marketing Aaron Greenberg zei"60fps wordt de standaard output, maar de architectuur ondersteunt tot 120fps". In een tweet van journalist Tom Warren zegt dat hij van Microsoft te horen hebben gekregen dat 60fps niet de standaard output gaat worden op de Xbox Series X. Dit om “De keuze aan de ontwikkelaars te geven hoeveel kracht en snelheid ze van de Xbox Series X willen gebruiken.” De tweet is hieronder te bekijken.

In een antwoord bevestigt Greenberg dat de keuze van de framerates inderdaad bij de ontwikkelaars ligt. “Het is geen mandaat”, zegt Greenberg.

De Xbox Series X moet dit najaar uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.