Meer PlayStation-exclusieve content onthuld voor Marvel's Avengers

Geplaatst: 5 augustus 2020 om 07:29Aangepast: 3 februari 2023 om 09:38
Nadat gisteren werd onthuld dat Spider-Man alleen op PlayStation-consoles te spelen is in de aankomende game Marvel's Avengers, is er nu nog meer Sony-exclusieve content aangekondigd.

Het gaat onder andere om speciale events in de game, beloningen en dertig dagen eerder toegang tot bepaalde cosmetische voorwerpen voor alle helden. Ontwikkelaar Crystal Dynamics noemt de Legendary Outfit, Legendary Emote, Epic Takedown en een naamplaatje voor elke nieuwe held die uitkomt. Dat geldt ook voor de zes helden die speelbaar zijn bij de release van de game.

In een post op PlayStation Blog legt Crystal Dynamics ook uit dat PlayStation-spelers exclusieve uitdagingen kunnen spelen in de game. Het gaat om zogenoemde Community Challenges, waarbij alle spelers samen moeten werken om een groter doel te bereiken. Er wordt gewerkt aan een aantal uitdagingen die exclusief voor PlayStation zijn.

Uitgever Square Enix kondigde gisteren aan dat superheld Spider-Man alleen speelbaar wordt voor eigenaren van een PlayStation-console. Het nieuws kreeg aardig wat kritiek te verduren op social media. Sommige gamers vinden het niet eerlijk dat Xbox- en pc-spelers, die evenveel geld betalen voor hun game, minder content krijgen.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.