Meer dan vijftig games worden dit jaar tijdens The Game Awards getoond

Geplaatst: 14 november 2022 om 10:50Aangepast: 2 februari 2023 om 14:34
Tijdens The Game Awards zullen meer dan vijftig aankomende games de revue passeren.

Dat heeft organisator en presentator Geoff Keighley laten weten aan de  website Videogames. "Het is altijd een uitdaging omdat je werkt met meer dan vijftig games. Dan lekt er altijd wel wat uit. Maar ja, we hebben best een goed verleden en we weten meestal wel wat verrassingen vast te houden."

Hoeveel wereldpremières er vallen onder de meer dan vijftig games, is nog niet bekend. "Ik heb geen exact nummer, maar het zal consistent zijn met voorgaande jaren. We hebben een aantal al aangekondigde games waarvan compleet nieuwe beelden worden getoond en een hoop nieuwe games die onthuld worden."

The Game Awards worden op 8 december uitgezonden. Zoals elk jaar worden er awards uitgedeeld aan verschenen games - de nominaties zijn ontstaan uit feedback van wereldwijde gameredacties, waaronder die van Gamer.nl en zustersite Power Unlimited - en een hoop aankomende games getoond. De nominaties moeten later vandaag worden onthuld.

Onlangs werd tevens aangekondigd dat The Game Awards dit jaar samenwerkt met Discord. Er komt daardoor onder andere een officiële Discord-server van The Game Awards beschibkaar, waar men de show samen live kan bekijken en kan stemmen op nominaties. Ook zal er een 'Best Community Support Award' worden uitgedeeld in samenwerking met Discord.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.