Meer dan 80.000 handtekeningen in petitie voor Days Gone-vervolg

Geplaatst: 26 april 2021 om 04:37Aangepast: 2 februari 2023 om 16:31
Er zijn inmiddels meer dan 80.000 handtekeningen opgehaald voor een petitie waarin gevraagd wordt om een vervolg op Days Gone.

Een paar weken geleden kwam naar buiten dat Sony een vervolg op de PlayStation 4-game Days Gone heeft afgekeurd. Daarom is er een petitie opgericht in de hoop Sony en Bend Studio alsnog te overtuigen om een vervolg te maken.

Op moment van schrijven staat de teller op 81.920 mensen die van zich hebben laten horen via de petitie. De hoop is dat er minstens 150.000 handtekeningen worden opgehaald.

De pc-versie van het origineel lanceert overigens op 18 mei. Vorige week liet John Garvin, de schrijver van het script van Days Gone, nog weten dat de game op lancering te weinig is verkocht om een vervolg te rechtvaardigen. "Als je een game goed vindt, koop het dan voor de volle mep. Ik hoor gamers zo vaak zeggen dat ze een game in de uitverkoop halen, of via PlayStation Plus. Klaag niet dat een game geen vervolg krijgt als het op lancering niet werd ondersteund. Er werden op lancering miljoenen exemplaren van God of War verkocht en van Days Gone niet."

-39460349

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.