Steam Game Festival geeft toegang tot 40 gratis demo's

Geplaatst: 18 maart 2020 om 12:38Aangepast: 3 februari 2023 om 11:26
Er zijn meer dan meer veertig games speelbaar tijdens de tweede editie van het Steam Game Festival. Dat maakte Steam onlangs bekend.

Via Twitter laat Steam weten dat vanaf 19:00 uur de tweede editie van het Steam Game Festival van start gaat. De eerste versie van het Game Festival op Steam vond vorig jaar plaats in december. De vorige editie was een stuk korter dan de huidige. De versie in december duurde namelijk 48 uur, terwijl de maart-editie nu vijf dagen duurt.

De games die vanavond tijdelijk beschikbaar komen zouden eigenlijk worden getoond tijdens GDC 2020 te zien zijn. Omdat die conventie niet doorging sloten Geoff Keighley en Steam de handen ineen om nieuwe en opkomende games toch een kans te geven om te stralen. Welke titels er speelbaar zijn is nog niet bekend.

Het Steam Game Festival vindt van 18 tot en met 23 maart plaats en is te vinden op de frontpage van Steam.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.