Lone Echo 2 verschijnt op 12 oktober

Geplaatst: 30 september 2021 om 06:49Aangepast: 2 februari 2023 om 13:54
Virtualrealitygame Lone Echo 2 heeft een nieuwe releasedatum: de game verschijnt op 12 oktober.

Het spel had eigenlijk deze zomer uit moeten komen, maar werd in augustus uitgesteld naar ergens later dit jaar. Nu is de precieze releasedatum dus bekend.

Lone Echo 2 speelt zich af na het geprezen eerste deel. Kapitein Olivia Rhodes en een door de speler bestuurde androïde Echo One - ook bekend als Jack - worden vierhonderd jaar in de toekomst geworpen, waar een verlaten ruimtestation de oplossing is om weer terug naar huis te reizen.

Ontwikkelaar Ready at Dawn kondigde Lone Echo 2 al in 2018 aan, een jaar na de release van het bejubelde eerste deel. Inmiddels is Ready at Dawn opgekocht door Facebook, de eigenaar van Oculus.

Lone Echo 2 wordt speelbaar op de Oculus Rift en Oculus Quest. Op die laatste vr-bril is het spel speelbaar via een Oculus Link of Air Link. Het origineel is op dit moment met korting voor 9,99 euro te koop op de Oculus Store.

Gamer.nl gaf een 9 aan de eerste Lone Echo: "Dit ruim acht uur durende sciencefictionavontuur geeft je het gevoel dat je werkelijk in en rond een geavanceerd ruimtestation zweeft en werkzaamheden verricht. Het zeer sterke acteerwerk zorgt voor de broodnodige menselijke emoties in een overdonderend technologisch geheel. De unieke vorm van voortbewegen is bijzonder comfortabel. Alleen een ietwat saai middenstuk weerhoudt Lone Echo van perfectie. De indrukwekkende vormgeving en talloze details vragen wel om een zeer krachtige pc."

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.